A mandulát szárazon felhevített serpenyőben aranybarnára pirítjuk. A tejet felforraljuk. A búzadarát elvegyítjük a cukorral és egy csipet sóval, kevergetve a forró tejhez adjuk, és a kikapcsolt tűzhelyen duzzadni hagyjuk kb. 5 percig.
Óvatosan egymás után a tejbegrízbe keverjük a tojásokat, majd beleforgatjuk a mandulát, a mazsolát és a citromhéjat.
Palacsintasütőben vagy tapadásmentes bevonatú nagy serpenyőben felforrósítjuk a vajat. Ráöntjük a kissé lehűlt grízes masszát, közepes tűzön sütjük 8-10 percig, és közben lapáttal feldaraboljuk. Végül megszórjuk fahéjas porcukorral, és az almabefőttel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.