Elkészítés: A pulykamellet megmossuk, szárazra törölgetjük, és nagyobb kockákra vágjuk. A hagymákat meghámozzuk, és elnegyedeljük, a citromot megmossuk, másfelet felszeletelünk, a maradék héját vékony csíkokra vágjuk.
A mártáshoz a fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. Alaposan összekeverjük a juhsajtot a joghurttal és a fokhagymával, kevés sóval és sok borssal ízesítjük, majd a felszeletelt olajbogyót és a citromhéjat is beleforgatjuk.
Az előkészített húst, hagymát és citromot felváltva nyársra húzzuk. Megszórjuk sóval, borssal, meglocsoljuk az olajjal. Grillrácson kb. 10 percig sütjük, közben meg-megforgatjuk.
A mártással azonnal tálaljuk. Frissen sült bagett és saláta is jól illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.