Elkészítés: Egy nagy tálban keverjünk el 2 egész tojást és 1 tojássárgáját, majd adjuk hozzá a citromhéjat és a citromlében elkevert kristálycukrot. Készítsünk vízfürdőt, és folyamatos keverés mellett főzzük kb. 10-15 percig a tojásos krémet, amíg krémes állagú lesz. Ekkor vegyük le a tűzről, tegyük bele a vajat és keverjük homogén állagúra, hagyjuk kihűlni.
Verjük fel a tojásfehérjéket habbá, miközben a porcukrot fokozatosan adagoljuk hozzá.
A kekszeket törjük rusztikus darabokra, és 4 pohárba osszuk el. Öntsük rá a kihűlt citromkrémet, majd a cukros fehérjét kanalazzuk a tetejére.
Ha van grillező pisztolyunk, akkor megpiríthatjuk a hab tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.