Elkészítés: Egy kis kísérletezés sosem árt. Egy friss narancsot és egy friss citromot megfosztottam ruhájuktól és ez az illatos finomság született belőle.
1. A narancsot és a citromot meghámozom úgy, hogy a fehér része a gyümölcsön maradjon. Azért kell, hogy ne legyen keserű az íze.
2. Kisebb darabokra vágom a héjakat, és összekeverem tetszőleges mennyiségű cukorral. Én egy 2 dl-es üveget töltöttem meg.
3. Egy edényben a radiátoron szárítottam meg a cukrot a héjakkal letakarva. Ekkor össze kell törni az egészet, mert a nedvességtől megkeményedik a cukor, és szárazon mehet az üvegbe.
4. Én a kis kávédarálómmal porcukorrá őröltem a keveréket, és most isteni citrus illatú porcukorral kotyvaszthatok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.