Elkészítés: A frissen szedett zsenge csalánt megmossuk forró vízben (a szára is maradhat), majd feldaraboljuk vagy széttépkedjük. Hevített olívaolajban megpirítjuk, és pici vízzel puhára pároljuk. Ha már szétmállik, teszünk hozzá a lisztekből, jól elkeverjük, majd felengedjük kókusztejjel, és hozzáadjuk a frissen őrölt lenmagot. A végén főzelék állagúnak kell lennie. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
Ha nem kókusztejjel készítjük, pici cukrot is lehet rakni bele.
Bármivel tálalható, remek lehet húsokhoz, pirított kenyérdarabkákkal, hagymával vagy önmagában is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.