Elkészítés: Összekeverjük a joghurtot és a tejfölt. A petrezselymet megmossuk, finomra vágjuk, és hozzákeverjük. A sárgarépát és a zellert meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk. A cukkinit felszeleteljük, és félbevágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk, a fokhagymát és a gyömbért apró kockákra vágjuk. A babot megmossuk, megtisztítjuk, félbevágjuk. A csicseriborsót lecsepegtetjük.
Felforrósítjuk az olajat. A babot, a sárgarépát, a zellert, a vöröshagymát, a fokhagymát és a gyömbért állandó keverés mellett kb. 3 percig pirítjuk benne A csicseriborsót a cukkinivel együtt a zöldségekhez keverjük. Hozzáadjuk a curryt, és lepirítjuk. Felengedjük a zöldséglevessel, felforraljuk, sózzuk, borsozzuk. A levest lefedve, lassú tűzön 5-10 percig főzzük.
A paradicsomot megmossuk, negyedeljük, majd a levesbe tesszük, és még 1-2 percig pároljuk benne. A levest kevés citromlével ízesítjük. Petrezselymes joghurttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.