Elkészítés: A sertéshúst, a szalonnát, a sonkát csíkokra, a gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, és megdinszteljük. Beletesszük a húst, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá, de csak rövid lében pároljuk, ne főzzük. Ezután rátesszük a sonkát és a zöldborsót, majd a paradicsompürét. Az egészet átpirítjuk és levesszük a tűzről.
Sült burgonyával, párolt rizzsel és friss salátával vagy savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.