Elkészítés: A húst ceruza vastagságúra vágjuk, a hagymát felaprítjuk.
Egy lábasban a füstölt szalonna zsírját kisütjük, amennyiben nem elegendő, kevés olajat öntünk hozzá, majd beletesszük a hagymát, amit üvegesre pirítunk. Ezt követően hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk, majd felengedjük vízzel. Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel, és amikor felfőtt, beletesszük a paradicsomot, a paprikát és a lecsót. Időközönként megkeverjük, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
Legvégül a tejfölt hozzákavarjuk, és összeforraljuk. Melegen, sós vízben kifőtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.