Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágjuk, pár órára enyhén fokhagymás tejbe áztatjuk. Ezután olívaolajat hevítünk, beleszórjuk a csirkemellcsíkokat, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk chiliporral, és puhára sütjük. A legvégén megszórhatjuk bőven szezámmaggal, és pár percig pirítjuk. (Én most nem tettem rá szezámmagot.)
A körethez a megtisztított burgonyát egyforma hasábokra vágjuk. A fűszereket rászórjuk, 20 percig állni hagyjuk a burgonyát, közben időnként átforgatjuk, majd lecsepegtetjük. Forró olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.