Elkészítés: Az egész csirkét bedörzsölöm a fűszerekkel, hagyom egy kicsit érlelődni. Sütés előtt beleteszem a hasüregébe az aszalt szilvákat és a meghámozott, negyedelt almákat, 2-3 szelet füstölt szalonnát fogpiszkálóval rátűzök a melle részére és a combjaira. A combjait összekötözöm, a hasa alján lévő bőrt rátűzöm a nyílásra. Öntök alá egy kevés vizet, és lefedve kb. 1 órán át párolom, majd leveszem róla a tetőt, és ízlés szerint megsütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.