Elkészítés: Apróra vágjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, durván melléreszeljük a sárgarépát, vágunk mellé szárzellert és egy fél hegyes erős paprikát. Ezek a korai hozzávalók.
Egy másik tálba felkockázzuk a piros (csak a színhatás végett) kaliforniai paprikát és az újhagymát úgy, hogy fehér és zöld része is legyen benne. Csíkokra vágjuk a csirkemellet.
Ablakot nyitunk. Serpenyőben olajat hevítünk, és beleszórunk 1/2 teáskanálnyi naga masala fűszerkeveréket és 1 teáskanál kurkumát. Hevítjük. Amikor a család köhögni kezd (tényleg köhögni fognak, nem hülyéskedek, akármekkora lakásod van), belekeverjük a csíkokra vágott csirkemellet, és fehérre (fűszerek miatt sárgára-barnára) pirítjuk. Még mindig fullasztó az atmoszféra, hozzáadjuk a korai hozzávalókat, sózzuk.
Pár perc párolás után felöntjük húslevessel és hozzáadjuk a főzőtejszínt. Már orron át is tudunk levegőt venni. Lassú tűzön puhára-sűrűre pároljuk a hozzávalókat. Mikor majdnem kész, belekeverjük az újhagymát és a piros kaliforniai paprikát. Csak pár percig pároljuk, hogy a paprika és az újhagyma ropogós maradjon.
Párolt rizzsel érdemes tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.