Elkészítés: A paradicsomot kör alakú szeletekre vágjuk, és egy lábasban pépessé főzzük. Olasz fűszerkeverékkel ízesítjük, majd amikor már szaftos, szűrőn átpaszírozzuk. Hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsit cseppet kizsírozunk (nem nagyon, mert a szalonna is zsíros). Beterítjük szalonnával. A krumplit karikákra vágjuk, ráhelyezzük a szalonnára, majd erre tesszük a fűszerezett csirkecombokat. Ha maradt még szalonnánk, a húsra teregetjük, végül ráöntjük a paradicsommártást. Addig sütjük, amíg a hús és a krumpli megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.