Elkészítés: A paradicsomot kör alakú szeletekre vágjuk, és egy lábasban pépessé főzzük. Olasz fűszerkeverékkel ízesítjük, majd amikor már szaftos, szűrőn átpaszírozzuk. Hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsit cseppet kizsírozunk (nem nagyon, mert a szalonna is zsíros). Beterítjük szalonnával. A krumplit karikákra vágjuk, ráhelyezzük a szalonnára, majd erre tesszük a fűszerezett csirkecombokat. Ha maradt még szalonnánk, a húsra teregetjük, végül ráöntjük a paradicsommártást. Addig sütjük, amíg a hús és a krumpli megpuhul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.