Előkészítés: A húst megmossuk, kb. 16 darabra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát finomra vágjuk, a répát karikára, a gombát cikkekre, a kelt vékonyra csíkozzuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk rajta a hagymát, rátesszük a csirkét, sózzuk, és fehéredésig pirítjuk. Ráöntünk 2 l vizet, sózzuk, borsozzuk, és kíméletesen főzzük 40 percet. Hozzáadjuk a sárgarépát, a gombát, és tovább főzzük 15 percet. Ha kell, öntünk hozzá vizet. Amikor már kellően puha a csirke, beletesszük a kelt, a lestyánt és a raviolit. Sóval, borssal fűszerezzük, még 10 percig főzzük, majd tálaljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 852 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.