Elkészítése: A húst a sóval, a borssal, a citromlével és az olajjal mindenhol alaposan bedörzsöljük. A vajat kikeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított zöldfûszerekkel, a mustárral és a citromlével ízesítjük. Henger alakúra formáljuk, alufóliába göngyöljük és lefagyasztjuk. A csirkecombokat elõmelegített grill-lapon oldalanként 7-8 perc alatt megsütjük. Tálaláskor mindegyikre egy-egy karika fûszervajat teszünk.
Elkészítési idõ: 25 perc
1 adag: 240 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.