Elkészítés: A csirkecombokat kettévágjuk, sózzuk, lisztben megforgatjuk, és olajban nagy lángon pirosra megsütjük.
A spagettit kifőzzük. A szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben zsírjára sütjük, és az egészet a tésztához keverjük.
Szétválasztunk 3 tojást, aminek a fehérjét kemény habbá felverjük, majd a sárgájával együtt ízlés szerint borssal, majoránnával fűszerezzük, és 3 dl
tejföllel elkeverjük.
A csirkehúsokat tűzálló edény (jénai vagy beáztatott Pataki-tál) aljára helyezzük, s ráöntjük az tojásos-tejfölös keveréket. Erre tesszük a kifőzött tésztát.
A másik 3 tojással ugyanúgy járunk el, mint az előzőkkel, majd e masszát a tészta tetejére öntjük, és az egészet megszórjuk reszelt sajttal. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.