Elkészítés: A csirkecombokat kettévágjuk, sózzuk, lisztben megforgatjuk, és olajban nagy lángon pirosra megsütjük.
A spagettit kifőzzük. A szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben zsírjára sütjük, és az egészet a tésztához keverjük.
Szétválasztunk 3 tojást, aminek a fehérjét kemény habbá felverjük, majd a sárgájával együtt ízlés szerint borssal, majoránnával fűszerezzük, és 3 dl
tejföllel elkeverjük.
A csirkehúsokat tűzálló edény (jénai vagy beáztatott Pataki-tál) aljára helyezzük, s ráöntjük az tojásos-tejfölös keveréket. Erre tesszük a kifőzött tésztát.
A másik 3 tojással ugyanúgy járunk el, mint az előzőkkel, majd e masszát a tészta tetejére öntjük, és az egészet megszórjuk reszelt sajttal. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.