Elkészítés: A spagettit megfőzöm.
Közben elkészítem a csirkemájas-gombás ragut: kevés forrásban lévő
vízbe dobom a szétszedett májakat, és
fehéredésig főzöm. Ezután a léből kivéve az almareszelő durva fokán lereszelem.
A füstölt szalonnát nagyon apróra vágom, zsírját kiolvasztom, majd ráteszem a megtisztított és felszeletelt gombát. Megsózom, és fedő alatt saját levében puhára párolom, ezután zsírjára sütöm. Rászórom a majoránnát, a törött borsot és a zúzott fokhagymát. 1 percnyi pirítás után hozzáadom a májreszeléket is, majd néhány percig még fedetlenül pirítom. A tejfölt a májra locsolom, és a ragut jól összeforralom.
A ragut a tésztára öntöm, és összekeverve a sütőben átforrósítom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.