Elkészítés: A spagettit megfőzöm.
Közben elkészítem a csirkemájas-gombás ragut: kevés forrásban lévő
vízbe dobom a szétszedett májakat, és
fehéredésig főzöm. Ezután a léből kivéve az almareszelő durva fokán lereszelem.
A füstölt szalonnát nagyon apróra vágom, zsírját kiolvasztom, majd ráteszem a megtisztított és felszeletelt gombát. Megsózom, és fedő alatt saját levében puhára párolom, ezután zsírjára sütöm. Rászórom a majoránnát, a törött borsot és a zúzott fokhagymát. 1 percnyi pirítás után hozzáadom a májreszeléket is, majd néhány percig még fedetlenül pirítom. A tejfölt a májra locsolom, és a ragut jól összeforralom.
A ragut a tésztára öntöm, és összekeverve a sütőben átforrósítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.