Elkészítés: Az olaj felén megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, rádobjuk az apróra felkockázott, inaktól-hártyáktól megtisztított májat és a vágott zsályalevélkéket, 4-5 percig pirítjuk.
A maradék olajban erős tűzön megpirítjuk a vékonyan felszeletelt cukkinit vagy gombát, hozzáadjuk az áttört fokhagymát és a vágott petrezselymet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, levét elfőzzük, végül a májhoz adjuk, jól összeforrósítjuk.
A tojásokat kissé felverjük, a májas keverékre öntjük, rezgősre sütjük, hűlni hagyjuk.
Közben a hagymaszárakat leforrázzuk, hideg vízbe tesszük, szárazra törölgetjük, szálakra bontjuk.
Minden palacsinta közepére 1-1 evőkanál tölteléket púpozunk, a széleket batyuszerűen összefogjuk, megkötözzük a hagymaszárral. Tálaláskor mikrohullámú vagy hagyományos sütőben (lefedve) átforrósítjuk, és besamel vagy barnamártás kíséretében előételként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.