Elkészítés: A hagymát olajon üvegesre párolod, majd hozzáadod az összeaprított gombát, a petrezselymet, a zöldhagymát, sót és borsot. Amint a gomba leve elpárolgott, leveheted a tűzről. A csirkemellet kb. 2-3 centisre kockázod, fűszerezed sóval, borssal, ételízesítővel.
A baconszeleteket félbevágva a muffinsütő mélyedéseibe helyezed, majd ráteszed a húskockákat (mehet bele 2 és nem kell hozzá zsiradék) és rákanalazod gombás ragut. Letakarod alufóliával, és mehet a sütőbe. Amikor majdnem kész, megszórod sajttal és kicsit rápirítod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.