Elkészítés: 1. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sárgarépát és a cukkinit megmossuk, meghámozzuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk vagy durvára reszeljük.
2. A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk, mindkét oldalát megsózzuk, megborsozzuk. Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósítjuk, a hús mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne, majd szűrőlapáttal kivesszük.
3. A fokhagymát a visszamaradt olajban megpirítjuk. A zöldségcsíkokat hozzáadjuk, 5 percig kevergetve nem túl puhára pároljuk.
4. A tejszínt, a fűszereket, a paprikát a sóval és a borssal egy csészében összekeverjük, a zöldséghez öntjük, felforraljuk.
5. A filét a tejszínes zöldségbe visszarakjuk, és kis lángon még 5 percig pároljuk. Sajttal megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.