Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, egészben hagyjuk. A csirkemelleket kicsontozzuk, megmossuk. A szalonnát hajszálvékony szeletekre vágjuk. A sütőt 220 C-fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A húsdarabok mindegyikét hosszában felszúrjuk, és a nyílásba egy-egy megfelelő hosszúságú póréhagymát helyezünk (természetesen megfelelő hosszúságúra vágjuk). A csirkemelleket sóval, őrölt borssal bedörzsöljük, és a szalonnaszeletekbe burkoljuk. Olajjal megkenünk egy tepsit, ebbe sorakoztatjuk a húsokat, lefedjük, és a sütőben 45-50 perc alatt szép pirosra sütjük. Parajos burgonyapürét kínálhatunk mellé.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag köret nélkül: 650 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.