Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, egészben hagyjuk. A csirkemelleket kicsontozzuk, megmossuk. A szalonnát hajszálvékony szeletekre vágjuk. A sütőt 220 C-fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A húsdarabok mindegyikét hosszában felszúrjuk, és a nyílásba egy-egy megfelelő hosszúságú póréhagymát helyezünk (természetesen megfelelő hosszúságúra vágjuk). A csirkemelleket sóval, őrölt borssal bedörzsöljük, és a szalonnaszeletekbe burkoljuk. Olajjal megkenünk egy tepsit, ebbe sorakoztatjuk a húsokat, lefedjük, és a sütőben 45-50 perc alatt szép pirosra sütjük. Parajos burgonyapürét kínálhatunk mellé.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag köret nélkül: 650 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.