Elkészítés: A filét sózzuk, borsozzuk meg, és felhevített olívaolajon mindkét oldalát süssük meg. Amíg a hús sül, a megtisztított zöldségeket vajon pároljuk félpuhára, sózzuk, borsozzuk, majd fedjük le. Az alacsony zsírtartalmú Milli főzőtejszínt gyorsforralóban forraljuk fel . Közben vagdaljuk fel a medvehagymát, majd a gorgonzolát habverővel keverjük bele a tejszínbe, és forraljuk fel. Zárásként adjuk hozzá a medvehagymát, sózzuk és borsozzuk!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.