Elkészítés: A csirkemellfiléket keresztben félbevágom, kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom. A spárga fás részét eltávolítom, a jó részt megmosom, majd kb. 1 cm-s darabokra vágom. Az újhagymát felszeletelem, a sajtot lereszelem. Az újburgonyát megmosom, kockákra vágom, enyhén sós vízben előfőzöm, a petrezselyem zöldjét apróra vágom.
A csirkemellfilét kevés olajon megpirítom, majd tűzálló tálba teszem. A fennmaradó olajba teszem az újhagymát és a spárgát, a fehérbort aláöntöm, majd kis lángon kb. 10 perc alatt készre párolom, majd megsózom. Hozzáadom a tejszínt és a reszelt sajt felét, összeforralom, majd a spárgás ragut a csirkemellre öntöm.
A tetejére szórom a reszelt sajt másik felét, majd előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 20-30 perc alatt készre sütöm. Akkor van kész, ha a sajt kicsit megpirul a tetején.
A nem túl puhára főzött újburgonyát kevés olajon megpirítom, hozzáadom a felaprított petrezselyem zöldjét, összekeverem, majd a spárgás csirkemellel együtt tálalom. Petrezselymes krumpli helyett párolt rizzsel is jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.