Előkészítés: A csirkemellet kicsontozzuk, egyenként 3 szeletre vágjuk, majd a szeleteket csíkokra szabdaljuk. Az édesköményt megmossuk, a felszeleteljük. A zöldjét finomra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, hosszában kettévágjuk. Elkészítés: Az olívaolajat nagy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a csirkemellcsíkokat, és egy fakanállal forgatva kissé megpirítjuk, majd szitakanállal kiszedjük őket. A visszamaradt lében megpároljuk az édesköményt és az újhagymát. Néhány perc múlva visszatesszük a húst a serpenyőbe, nagyobb lángra tesszük, és megöntözzük a borral és az ánizslikőrrel. Amikor a sültlé kb. a felére sűrűsödik, a húst sóval és (frissen őrölt) borssal fűszerezzük, és az édeskömény zöldjével megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.