Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megfuttatom, lehúzom a tűzről, és mehet rá egy evőkanál piros paprika. Ráteszem a kettévágott combokat, a héjától megszabadított paradicsomokat (akár egészben) és a kaliforniai paprikát apróra kockázva, ráöntök 2-3 dl vizet. Ílés szerint a felsorolt fűszerekkel ízesítem (ne féljetek tőle, nagyon finom lesz), és kicsit párolom. Kb. 10 perc után öntöm fel annyi vízzel, hogy a combikat háromnegyedig fedje, és még kb. 30 percig főzöm, akkor teszem bele az apróra vágott csirkemellett, megvárom, amíg megfő. Mielőtt kész, a levet összeturmixolom, majd visszaöntöm a húsra, olyan lesz, mintha már lenne benne tejföl, sűrűsödik és szerintem isteni.
Teljes kiőrlésű tésztát szoktunk hozzá készíteni al dente. Tejfölt mindenki a saját ízlése szerint tesz rá a végén.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.