Elkészítés: A combokat tisztítás után sózzuk, borsozzuk, citromlével megcsepegetjük, összeforgatjuk, pihentetjük, ameddig a többi hozzávalót előkészítjük.
A karalábét kis kockákra, a répát karikára, a vöröshagymát finomra, a karalábé zsenge leveleit vékony kis metéltre felaprítjuk.
A felhevített vaj-olaj keverékében a lisztben megforgatott combokat hirtelen körbesütjük, kivesszük, félretesszük.
A visszamaradt zsiradékban a karalábét a répával, hagymával enyhén sózva saját levében 3-4 percig pároljuk, visszatesszük a húsdarabokat, az aprított karalábé levéllel meghintjük, és kevés vizet aláöntve az egészet puhára pároljuk.
A tejszínt elkeverjük kb. 1 evőkanál liszttel, a mártást besűrítjük, néhány percig lassan forraljuk. Petrezselyemmel, szükség szerint borssal fűszerezzük, és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.