Elkészítés: A palacsinta hozzávalóit összekeverjük, ne legyen folyékony, inkább sűrűbb. A palacsintákat kisütjük.
A csirkemellet apróbbra felszeljük, kevés olajon megsütjük, sóval, borssal ízesítjük. A karfiolrózsákat enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd lecsepegtetjük.
A mártást elkészítjük: a vajon a lisztet zsemleszínűre pirítjuk, tejjel simára keverjük, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, és sűrűre felfőzzük. A tűzről levéve langyosra hűtjük, majd a tojással és a tejföllel simára keverjük.
A palacsintákat megkenjük a mártással, szórunk rá reszelt sajtot, a csirkehúsból és a karfiolból is teszünk rá, megszórjuk reszelt sajttal. Négybe hajtjuk, olajjal kikent tepsibe tesszük, mártást csurgatunk rá, és megszórjuk reszelt sajttal.
200 fokra melegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.