Elkészítés: A csirkemellet nagyobb kockákra vágva megpirítjuk egy pici olajon vagy zsíron (én kacsazsíron szoktam, sokkal finomabb lesz). Megsózzuk, borsozzuk, egy kis petrezselyemmel, esetleg bazsalikommal fűszerezzük. Ha megpirult, kiszedjük az edényből.
A hús alatt megmaradt zsiradékon megpároljuk a spenótot, majd felöntjük a tejjel, sózzuk, fokhagymázzuk. Visszaöntjük bele a csirkét, és még úgy 3-5 percet főni hagyjuk.
A tésztát időközben megfőzzük, leszűrjük, majd a csirkés-parajos szósszal tálaljuk.
A reszelt sajtot ízlés szerint a szószba és magára az étel tetejére is szórhatjuk, ahogy jólesik!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.