A csirkehúst csíkokra vágjuk, sózzuk, borssozzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát.Hozzáadjuk a húst és állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Beletesszük a felszeletelt gombát és a fagyasztott kukoricát is. Felöntjük a tejszínnel. Sóval, borssal, curryval ízesítjük és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Lecsöpögtetjük, beletesszük a tejszínes raguba és összekeverjük. Ízlés szerint reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.