Elkészítés: A húst és a májat megmossuk, megtöröljük, és egy mélyebb serpenyőben olajon mindkét oldalát megsütjük.
A visszamaradt pecsenyelében átsütjük a karikára vágott sárgarépát és póréhagymát. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a köménymagot, a babérlevelet és a kelkáposztát, meg a kockára vágott burgonyát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a húslevest, és fedő alatt készre pároljuk (15 perc).
A zöldségkeverék tetejére tesszük az átsütött húst és májat, majd fedő és kevergetés nélkül 20 percre forró sütőbe toljuk.
Tálalásnál díszíthetjük petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.