Elkészítés: Egy tűzálló, lehetőleg öntöttvas lábosban a szalonna zsírját kiolvasztjuk, vagy a zsírt felforrósítjuk, a hagymát nem túl apróra vágva beletesszük. Nem kell pirítani, csak majdnem. Bő zsírban csináljuk! Sózzuk, levesszük a tűzről, majd a megtisztított , besózott csirkeszárnyakat egészben beletesszük. Beletesszük a paradicsomot egészben, a babérleveleket összetörve rászórjuk, a szerecsendiót, gyömbért szintén hozzáadjuk. Ha kevésnek ítéljük a zsíradékot, egy kevés szeletekre vágott szalonnát tehetünk a tetejére, de vigyázzunk, ne legyen végül túl zsíros! Fedőt teszünk rá, sütőbe toljuk, és 250 fokon sütjük, míg finom illata lesz, akkor levesszük 200 fokra, és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.