Elkészítés: A rizst kissé megpirítjuk egy pici olajon, összekeverjük a zöldséggel, majd kikentt tűzálló tálba tesszük. Annyi - leveskockából készült húslevessel - öntjük fel, hogy jó bőven ellepje.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindegyikre 1-1 szelet sonkát és 1-1 szelet sajtot teszünk, majd felgöngyöljük.
A rizs tetejére helyezzük a tekercseket, letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben, alufóliával lefedve megsütjük.
A végén levesszük a fóliát, megszórjuk a húst és a rizst reszelt sajttal, és még annyi időre visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.