Elkészítés: 1.) A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük, és tejes vízben, amiben pici cukor és só is van, félpuhára főzzük. Lecsepegtetjük, és egy kiolajozott jénaira szedjük.
2.) A pulykát csíkokra vágjuk, kevés olívaolajon egy serpenyőben grillfűszerrel, sóval, borssal megpirítjuk. A karfiolokra lapátoljuk a húsokat is.
3.) A tejfölt összekeverjük a tojással, megsózzuk, borsozzuk, majd a karfiolos húsra öntjük, és az egészet 200 fokon kb. 45 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor friss petrezselyemmel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.