Elkészítés: A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük. A sonkát apró kockákra vágjuk. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
A karfiolt a sós vízben kb. 10 perc alatt előfőzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
Közben elkészítjük a besamelt: a vajat felforrósítjuk, és megpirítjuk benne a lisztet. Felöntjük a tejjel, besűrítjük, és szerecsendióval, sóval ízesítjük.
A karfiolt tűzálló tálba tesszük, rászórjuk a sonkát, ráöntjük a besamelt, és megszórjuk a reszelt sajttal. Apróbb darabokban rádobáljuk a vajat, és a sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.