Elkészítés: A margarint a csokival vízfürdő felett összeolvasztom (ne legyen forró). Közben robotgéppel a tojássárgákat a cukrokkal fehéredésig keverem. Hozzáadom a lisztet, majd az olvasztott csokit (ha nagyon forró, megfő a tojássárga, és darabos lesz, inkább kicsit hűtsük le előtte). Végül hozzáadjuk a darált mandulát/mogyorót, majd a tojásfehérje felvert habját.
Csatos tortaformában előmelegített sütőben (160 fokon) sütjük kb. 30-40 percig. Akkor jó, ha a beleszúrt tűre/fogpiszkálóra nem ragad a tészta).
A tetejét porcukorral meg lehet szórni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.