Előkészítés: A csokoládét apró darabokra törjük. Beletesszük egy nyeles kislábasba, hozzáadunk 1 evőkanál vizet és fakanállal kevergetve vízfürdőben felolvasztjuk. Kivesszük a felolvasztott csokoládét a vízfürdőből, darabokban hozzáadjuk a vajat és összekeverjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, a porcukrot, a kávét, az egészet sima masszává keverjük. Alufóliába tekerjük, és kb. 12 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítés: A masszát kivesszük a hűtőből, nedves kézzel diónyi golyókat formálunk belőle, majd a felét kakaóba forgatjuk, a másik felét dekorációs csokoládéreszelékbe. A golyókat külön - külön kis minyonnpapírba rakjuk, majd 12 óra hosszára ismét hűtőbe tesszük, és csak a tálalás előtt 30 perccel vesszük ki a hűtőből.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 darab: 205 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.