Előkészítés: A csokoládét apró darabokra törjük. Beletesszük egy nyeles kislábasba, hozzáadunk 1 evőkanál vizet és fakanállal kevergetve vízfürdőben felolvasztjuk. Kivesszük a felolvasztott csokoládét a vízfürdőből, darabokban hozzáadjuk a vajat és összekeverjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, a porcukrot, a kávét, az egészet sima masszává keverjük. Alufóliába tekerjük, és kb. 12 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük.
Elkészítés: A masszát kivesszük a hűtőből, nedves kézzel diónyi golyókat formálunk belőle, majd a felét kakaóba forgatjuk, a másik felét dekorációs csokoládéreszelékbe. A golyókat külön - külön kis minyonnpapírba rakjuk, majd 12 óra hosszára ismét hűtőbe tesszük, és csak a tálalás előtt 30 perccel vesszük ki a hűtőből.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 darab: 205 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.