Elkészítés: A tésztához a tojást és a cukor alaposan felverjük, hozzáadjuk az olajat, ezzel is habosra verjük. A lisztet összeszitáljuk a kakaóval, a szódabikarbónával és a keményítővel, majd beleforgatjuk a tojásba. 180 fokon, hőlégkeverésen, negyed óra alatt megsütjük, kihűtjük, meglekvározzuk.
A krémhez a túrót nagy sebességű mixerrel habosra keverjük a cukor felével, a citromokkal, a langyos tejföllel. Felverjük a tejszínhabot, és finoman összeforgatjuk a túrókrémmel. Ha biztosra akarunk menni, használhatunk zselatint vagy habfixálót, előbbit a túrókrémhez, utóbbit a tejszínhabhoz. Rátesszük a piskótára, mehet a hűtőbe.
A csokit 2 kanál olajon megolvasztjuk és a tortára öntjük, majd 1-2 órára visszatesszük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.