Elkészítés: A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgákat a cukorral, a mákkal és csipet sóval kikeverjük. Hozzáadjuk a mandulát és a sütőport is.
Az almát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük, majd a tésztához keverjük, végül lazán hozzákanalazzuk a tojáshabot is. Kikentt formába öntjük, 180 fokos sütőben 1 órát sütjük, majd hagyjuk egészen kihűlni.
A csokoládét kis darabokra tördeljük, és kis edényben a vajjal felolvasztjuk, a kihűlt tortát bevonjuk vele. Ízlés szerint tejszínnel, almával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.