Elkészítés: A tejet felforraljuk a cukorral és a félbevágott, kikapart vaníliával, belerakjuk a grízt, 15 percet főzzük folyamatos keverés mellett. Hozzákeverjük a kakaóport és az apróra vágott csokoládét, és még 8-10 percig óvatosan, kevergetve főzzük. Fóliázott tepsire terítjük, és hagyjuk kihűlni.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd kis lábasban 1 narancs levével felolvasztjuk. Keverőtálba tesszük a kihűlt csokis grízt, hozzáadjuk a tojássárgákat, a habbá vert tejszínt és a zselatint. Összeforgatjuk.
Fóliával kibélelt formákba töltjük, és legalább 6 órát dermesztjük hűtőben.
A raguhoz a mézet felforrósítjuk, hozzáadjuk a durvára tört rózsaborsot. A felkockázott barackot a felaprított mentával és gyömbérrel, valamint a mézes rózsaborssal összekeverjük, és a pudinggal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.