Elkészítés: Összekeverjük a lisztet, a sütőport, a cukrot, a kakaót, a kókuszreszeléket és a vaníliás cukrot. Egy másik tálban villával felverjük a tojásokat, hozzáöntjük a kókusztejet, majd ezt a száraz keverékhez adjuk, és egyneművé keverjük. Olajjal kikenünk két őzgerinc- vagy pástétomformát, beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük. Ha kész, még 10 percet állni hagyjuk a formában, majd kiborítjuk, és kakaóval vagy kókusszal megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.