Elkészítés: A tésztához a margarint elmorzsoljuk a sütőporral átszitált liszttel. Hozzáadjuk a többi anyagot, és begyúrjuk a tésztát. Lehetőség szerint gyorsan dolgozzunk vele, hogy a margarin ne olvadjon ki túlzottan.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és vagy különböző formákkal /ha nincs, sima pogácsaszaggató vagy kisebb pohár is jó/ kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
A csokikrémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, majd belekeverjük a kakaóport. A sütikből 2-2 darabot összeragasztunk a krémmel.
Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük benne az olajat és a tejszínt, majd a sütiket belemártogatjuk. Tálcára tesszük, és hagyjuk rádermedni a csokimázat. Fél diókkal, kókuszreszelékkel vagy színes tortadarával díszíthetjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.