Elkészítés: Az egész tojásokat alaposan kikeverjük a cukorral, beletesszük a citromhéjat, pici sót. A sütőport elkeverjük a lisztben, majd a tejföllel együtt a tojásos cukorhoz adagoljuk. (Én az egészet robotgéppel csinálom, felváltva teszek bele lisztet és tejfölt, hogy könnyebben keveredjen.)
Sűrű tésztát kapunk, amit vajazott-lisztezett tepsibe terítünk. Ez az adag a nagy tepsibe való (amit a sütőhöz adnak). Egyenletesen beleszórjuk a meggyet és az apró darabokra vágott csokit. Tetejét megszórhatjuk durvára vágott dió és cukor keverékével.
180-200 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt sül meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.