Elkészítés: A vajat habosra keverjük a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáit. A lisztet elkeverjük a kakaóval és a szalalkálival, és hozzátesszük a vajas keverékhez. Felverjük a tojásfehérjéket kemény habbá. Nagyon óvatosan előbb egy kicsit, majd az egészet beleforgatjuk a vajas masszába. Sütőpapírral bélelt tepsiben kb. fél órát sütjük. Ha beleszúrok egy fogvájót és nem ragad rá tészta, akkor kész. Hagyom kihűlni, lehúzom róla a papírt, félbevágom, megkenem lekvárral, és csokit olvasztok a tetejére. (Ma a megmaradt húsvéti nyuszik kerültek rá.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.