Előkészítés: A pudingot a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel, és hagyjuk teljesen kihűlni. A meggyet alaposan lecsepegtetjük.
Elkészítés: A hideg pudingot a túróval és a vaníliapéppel simára keverjük (ha van, kézi robotgép keverőspiráljával dolgozzunk). A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük. A csokoládés túrót, a meggyet és a tejszínt kelyhekbe rétegezzük, tetejét megszórjuk csokoládéreszelékkel, a mentalevelekkel díszítjük, és tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 398 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.