Előkészítés: A pudingot a csomagon olvasható utasítás szerint elkészítjük a tejjel, és hagyjuk teljesen kihűlni. A meggyet alaposan lecsepegtetjük.
Elkészítés: A hideg pudingot a túróval és a vaníliapéppel simára keverjük (ha van, kézi robotgép keverőspiráljával dolgozzunk). A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük. A csokoládés túrót, a meggyet és a tejszínt kelyhekbe rétegezzük, tetejét megszórjuk csokoládéreszelékkel, a mentalevelekkel díszítjük, és tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 398 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.