Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi vastag csíkokra vágom, forró olajban fehérre sütöm, meghintem borssal, sóval.
Közben az apróra vágott hagymát kevés olajon megpárolom, azon a 4 centis csíkokra vágott sárgarépát tovább párolom, ráteszem a meghámozott, felszeletelt, kimagozott almát, 1 evőkanál mézet, majd az étcsokoládét. Mikor megrottyant, megszórom liszttel, hideg vízzel felengedem, tetejére teszem a karikára vágott 1-2 banánt, majd finoman összefőzöm.
A csirkét ezzel az öntettel és mellé natúr
rizskörettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.