Elkészítés: Vizfürdőt készítünk: a vizet felforraljuk, legkisebb lángra tesszük, hogy alig gyöngyözve forrjon. Ráteszünk egy kisebb lábast a csokoládéval és a vajjal. Ügyeljünk rá, hogy a felső edény alja ne érjen hozzá a vízhez. Ha megolvadt a csokoládé, levesszük a tűzről, hagyjuk kicsit hűlni, és hozzákeverjük a tojás sárgáját, simára keverjük.
A tojásfehérjéket keményre verjük, majd a porcukrot hozzáadjuk. A csokoládémasszába belekeverjük a tojáshabot úgy, hogy alulról felfelé beleforgatjuk a masszába, hogy ne törjön.
Legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tetejére mogyorót szórhatunk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.