Elkészítés: Vizfürdőt készítünk: a vizet felforraljuk, legkisebb lángra tesszük, hogy alig gyöngyözve forrjon. Ráteszünk egy kisebb lábast a csokoládéval és a vajjal. Ügyeljünk rá, hogy a felső edény alja ne érjen hozzá a vízhez. Ha megolvadt a csokoládé, levesszük a tűzről, hagyjuk kicsit hűlni, és hozzákeverjük a tojás sárgáját, simára keverjük.
A tojásfehérjéket keményre verjük, majd a porcukrot hozzáadjuk. A csokoládémasszába belekeverjük a tojáshabot úgy, hogy alulról felfelé beleforgatjuk a masszába, hogy ne törjön.
Legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. A tetejére mogyorót szórhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.