Elkészítés: A csokoládékat külön-külön 2,5 dl tejszínnel gőz fölött összeolvasztjuk, a megduzzadt zselatin felét, majd az 1 liter felvert tejszínt is fele-fele arányban óvatosan a kihűlt csokoládékba keverjük.
Összeállítás:
26 cm-es kapcsos tortaforma aljára helyezzük a piskótalapot, rákenjük a fehér, majd a barna habot.
Végül, a hozzávalókból gőz fölött készült mázzal bevonjuk a tetejét, fóliával letakarjuk és kb. 2 órára hűtőbe tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.