Elkészítés: A kekszet apróra törjük. Hozzáadjuk a vajat és a porcukrot, jól összedolgozzuk. Egy kapcsos tortaformába belenyomkodjuk. Megkenjük nutellával, és rárakjuk a felkarikázott banánt, félretesszük.
Egy tálban összekeverjük a túrót, a porcukrot, a vaníliát és a tojás sárgáját. A banánra simítjuk.
Egy tálkába tördeljük a csokoládét, hozzáadunk egy darabka kis vajat. Gőz fölött megolvasztjuk, jól elkeverjük, hozzáadjuk a tejszínt, és ezzel is simára keverjük. A túrós rétegre simítjuk.
Óvatosan bevagdossuk a tetejét szeletekre, mielőtt a hűtőbe tesszük, mert így dermedés után nem törik a csokoládé, ha ezt elvégezzük.
Dermedésig a hűtőbe tesszük, majd forró vízbe mártott késsel körbevágjuk a torta szélét, és ezt követően lekapcsolhatjuk az oldalát. A szeleteket is forró vízbe mártott késsel szeleteljük ott, ahol előzőleg bevagdostuk.
Díszíthetjük mentával, dekorcukorkával. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.