Előkészítés: A csokoládét lereszeljük.
Elkészítés: A darált mogyorót összekeverjük a csokoládéval, a cukorral, a pálinkával és annyi vízzel (5-10 evőkanál), hogy jól gyúrható masszát kapjunk. A masszát fólia között kb. fél cm vastagon kinyújtjuk, és csillag alakú formával kiszaggatjuk. A csillagok közepét megszórjuk vágott mogyoróval, kissé belenyomkodjuk, és hideg helyen 1 napig szárítjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 darab: 110 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.