Elkészítés: A fonott kalácsot összevágjuk és langyon tejjel meglocsoljuk, hogy megázzon. Egy jénai tálba rakjuk, rákenjük a baracklekvárt, utána a cukrozott darált dióval megszórjuk, és végül a meggylekvárt és a meggyet tesszük rá. Addig rakjuk, míg a kalács elfogy. Ezután az étcsokit rászeszeljük a süteményre. A pudingot elkészítjük. Egy tányér aljára tesszük a pudingot, a tetejére helyezünk egy darab süteményt, végül tejszínhabbal díszítjük. Nem kell sütni, hamar kész, és igazán nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.