Elkészítés: A csokoládét és a kávét egy tűzálló tálban, forrásban lévő víz fölött, állandó keverés mellett melegítsük, amíg sima lesz. Tegyük félre, hogy kissé lehűljön.
A tojássárgáját keverjük sűrűre és habosra. Apránként adjuk hozzá a porcukrot. Keverjük bele a csokoládés keveréket és a lisztet, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét is adjuk a csokoládés masszához.
Kivajazott, kibélelt tepsiben süssük 20 percig 175 C fokon légkeveréses sütőben.
A töltelékhez keverjük össze a mascarponét, a porcukrot és a konyakot vagy rumot.
Miután kivettük a sütőből a tésztát, szórjuk meg porcukorral , várjunk, míg kihűl, és borítsuk ki. Kenjük meg csokoládés mogyorókrémmel, majd a töltelék felével, és tekerjük fel. Vonjuk be a maradék töltelékkel, és díszítsük dekor csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.